Fabric selection theme 2 KNIPster 2016

Fabric selection theme 2 KNIPster 2016 is a preview for my second make in the KNIPster sewing award 2016 by KNIPmode. These are all Nooteboom fabrics. The fabrics in the fabric selection theme 2 are made of cotton with stretch. You can start guessing what the theme for project 2 is. It’s still possible to guess the theme of project 1. My first project is finished. The photo’s has been taken and I will share them with you as soon as possible. Sewing to become KNIPster 2016 is so much fun and perhaps I’m at the end of this sewing adventure the lucky person to be KNIPster 2016.

Fabric selection theme 2 KNIPster 2016

Fabric selection theme 2 KNIPster 2016

Hier zie je mijn keuze stoffen voor het tweede thema in KNIPster 2016 wedstrijd van KNIPmode. Deze rekbare stoffen zijn van Nooteboom en hebben katoen als basis. Vanaf nu kun je gaan raden wat thema 2 is. Ook kun je nog een reactie achterlaten voor thema 1. Mijn eerste project is klaar, de foto’s zijn genomen en binnenkort zal ik het resultaat met jullie kunnen delen. Het maken van de werkstukken is erg leuk om te doen en misschien kan ik mij straks aan het eind KNIPster 2016 noemen.

1 Comment on Fabric selection theme 2 KNIPster 2016

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.