KNIPster sewing award is a competition run by KNIPmode in the Netherlands and Belgium. I’ve shared with you that I was selected for the KNIPster 2016 competition. Each week has a different theme and each week on my blog I will show you my fabric each week on my blog. My first project is finished. Photo’s has been taken and the my makes are in the bag. Tomorrow I start with my second project. Sewing magazines and my notebook are already on the table. To let you share in my possibility to win some amazing prices I decided to do a giveaway. What is the price of this giveaway? That’s a secret, but taking part in the giveaway will be worth it. Read below how it works and how to enter.

Voor de Nederlandse tekst: scroll door naar beneden

KNIPster sewing award

If I can win, You can win

KNIPster sewing award has some amazing prices for the winner: A Bernina sewing machine, 100m Nooteboom fabrics and haberdashery from Brouwer. Although my Pfaff still runs well I would love to win a great Bernina sewing machine with some other features then my Pfaff has. Besides the Bernina sewing machine I also can’t resist going to Nooteboom again and select 100m of their amazing fabrics and having haberdashery at home is always handy. And what will your prices be? Well there will be two prices. The first price will go to the one with the most correct answers will win this price on the themes and the second price is for the one who voted fro me each week.

If I can win, You can win – How does it work

Each week I will show my fabric selection for the theme that I’m working on in a post on my blog. You can guess the theme by writing a comment. This option wil be closes as soon as the voting starts. After the final I will announce the winner of this price. For the second price the voting you must like my ‘the voting has started’ post on my blog and click on the link to vote. The fan who has voted all six weeks will win this price. When the voting starts it will be announced on my blog, Facebook and Instagram. Perhaps you’re lucky and win both prices. Good luck everybody.

KNIPster sewing awardKNIPster sewing award  en een Giveaway

KNIPster sewing award is een wedstrijd die door Knipmode is uitgeschreven in Nederland en België. In in mijn vorig bericht schreef ik dat ik geselecteerd ben voor de KNIPster 2016 wedstrijd. Elke week heeft een ander thema en elke week laat ik op mijn blog zien aan welke stoffen ik werk. Mijn eerste thema is klaar. De foto’s zijn gemaakt en de kledingstukken zitten in de tas. Morgen begin ik met het tweede thema. De tijdschriften en mijn werkschrift liggen klaar op de tafel. Om je te laten delen in mijn kans om geweldige prijzen te winnen doe ik een giveaway. Deze giveaway bestaat uit twee prijzen. Wat de prijzen zijn blijft geheim maar het zijn wel twee erg leuk prijzen. Lees hieronder hoe het werkt en hoe je deel kunt nemen

Als ik kan winnen, kan jij winnen

KNIPster sewing award heeft voor de winnaar prachtige prijzen: een Bernina naaimachine, 100m Nooteboom stoffen en fournituren van de firma Brouwer. Ofschoon ik er tevreden ben met mijn Pfaff zou ik graag ook een Bernina willen met wat andere opties dan mijn Pfaff. Naast deze fantastische naaimachine zou ik ook heel graag nog een keer de kans willen hebben om bij Nooteboom nog een keer stoffen te mogen uitzoeken en uiteraard welke naaister wil geen fournituren in huis willen hebben. Wat zijn de prijzen? Er zijn er twee. De eerste prijs gaat naar diegene met de meest juiste antwoorden voor de thema’s en de tweede prijs is voor de fan die elke week op mij heeft gestemd.

KNIPster sewing awardWat moet je doen om ook iets te kunnen winnen

Elke week laat ik op mijn blog mijn stoffen zien voor het thema waar ik die week aan werk. Het thema kun je raden door je commentaar aan het bericht toe te voegen. Het toevoegen van je suggestie kan tot het moment dat het stemmen begint voor dat thema. Na de finale maak ik de winnaar bekent van deze prijs. Voor de tweede prijs moet je op mij stemmen door mijn bericht ‘the voting has started’ te ‘liken’ en door op de link naar het stemmen te clicken. De fan die alle zes weken heeft gestemd wint deze prijs. De stemrondes worden ook aangekondigd op Facebook en Instagram. Wie weet ben je straks de gelukkige winnaar van twee prijzen. Veel succes.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.