Het Lore Piar Lenne Top patroon heeft een opvallende unieke asymmetrische hals. Niet alleen leuk voor de komende feestdagen maar ook een top die prima het hele jaar te dragen.
Lore Piar did it again. Her Lenne Top is well designed with some amazing details. A beautiful asymmetrical neckline combined with a gathered shoulder.

Lore Piar Lenne Top

Pattern and Fabric

Je kunt het model zowel met lange als korte mouwen maken maar ook mouwloos. Wil je echt een statement maken. Kies dan voor een Lenne Top met maar één mouw. Bij het patroon zit een uitgebreide beschrijving met illustraties. Wil je graag een jurk versie maken? Geen probleem: ook deze aanpassing vind je in de beschrijving. De Top is bedoeld om aangesloten te zitten en wordt gemaakt van rekbare stof met minstens 40% stretch.

Lore Piar Lenne Top

You can make the Lenne Top with long or short sleeves but also sleeveless. If you want to make a statement make a one sleeve version. This pattern comes well written instructions and is illustrated. A dress hack can be found in the instructions too. This Lore Piar Lenne Top has a-close-to-the-body fit. You need a medium-weight knit fabric with a stretch factor of at least 40%.

Mijn Lenne Top

Ik kreeg enige tijd geleden van Minerva twee stoffen cadeau na het winnen van de Scrap Bag Challenge. Deze stretch stof met groen design was er één van. De stof is prima te combineren met mijn Schnittmuster Lounge Gianna hose. Een prima comfortabele combinatie voor de komende feestdagen als je ook nog zo af en toe in de keuken staat. Tijdens de afgelopen regenachtige tijd werd een middag vrijgemaakt om de Top in elkaar te zetten. Ik hield mij keurig aan de maatabel en koos voor maat 36. Het in elkaar zetten leverde nergens problemen op dankzij de uitstekende instructies. Net voor het tijd was om te gaan koken hing de Lenne Top kant een klaar op een hangertje.

Lore Piar Lenne Top

My Lore Piar Lenne Top

Some time ago I received two fabrics as a gift from Minerva after winning the Scrap Bag Challenge. This stretch fabric with a green design was one of them. This fabric looks great on my Schnittmuster Lounge Gianna hose. A perfect comfortable combination for the coming holidays if you also occasionally find yourself in the kitchen. During the recent rainy days I used one afternoon to sew the Lenne Top together. I used the body measurements chart to find the size to make. My version has size 36. It was a quick and easy to sew together due to well written instructions. Just before it was time to start cooking, the Lenne Top was ready on a hanger.

Lore Piar Lenne Top

Tijd en Kosten

Tijd: knippen 30 minuten; rijgen, stikken en afwerken 3 uur
Kosten: Lenne Top patroon € 11,00; Organic Cotton Jersey Stretch Knit Fabric Mints was een gift van Minerva; garen € 2,50
Time: cutting 30 minutes; basting, sewing and finishing 3 hours
Costs: Lore Piar Lenne Top € 11,00; Organic Cotton Jersey Stretch Knit Fabric Mints was a gift from Minerva; yarn € 2,50

Outfit voor de feestdagen

Deze Lore Piar Lenne Top is helemaal ‘my cup of tea’. Asymmetrisch, comfortabel, beetje klassiek en net even anders. Ik heb nog restanten witte jersey liggen overgehouden na het maken van T-shirts voor manlief. Ik heb alvast een versie met korte mouwen in de planning staan. Het blijft altijd afwachten wat voor een weer het gaat worden met de feestdagen. Ik kwam tijdens het opruimen lichtgroene sweater stof. Dat gaat een sweater jasje worden die gecombineerd kan worden met de broek en top.

Lore Piar Lenne Top

This Lenne Top is ‘my cup of tea’. Asymmetrical, comfortable, a bit classy and no-basic-wear-design. I’ve found some leftover white jersey after making new T-shirts for my husband. Just enough to make a short sleeved version. I also found a piece of light green sweater fabric. This will be used for a sweater jacket to wear with trousers and top.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.