Januari roundup bucket list 2017 is about what I did during the first month of 2017 with my fifteen items on my bucket list. I started with sorting out my fabrics, sewing magazines and sewing patterns. I’m now taking photo’s of the sewing magazines and patterns I’ll be selling on Marktplaats.

Januari roundup bucket list 2017

Januari roundup bucket list 2017 – cooking

I showed in this post a picture of the Creuset cocottes. Our eldest daughter got the cocottes from her employer as a Christmas present in 2015. She didn’t know what to do with them and asked if I wanted them. The Creuset cocottes ended on a shelf in our kitchen. A bucket list made me using them finally and I’ve used the cocottes to make a fish dish with a salted crumble on top. I also made some dinners with the recipes that were laying on our kitchen table. Last Sunday I made a sweet potato cake. My lovely neighbour also received a smaller version of this cake. The cake was a surprise and was very tasty.

Januari roundup bucket list 2017

Januari roundup bucket list 2017 – Re-organizing my laptop

I also started with re-organizing my laptop. Due to a backup failure almost two years my map systeem has become a mess. One of the big advantages is that I’m going through all my documents and a lot of stuff is going into bin. I don’t know how far I am but at least my systeem is back and now I’m placing everything that I want to keep back again.

Januari roundup bucket list 2017 Januari roundup bucket list 2017

Januari roundup bucket list 2017 – 10.000 steps average/day

I’ve been walking every day and it was surprisingly easy to keep this goal. Besides walking to the shops to do supermarket shopping I also did make walks with mu neighbour, friend and husband. We had snow, frost, rain but also sunshine. The bad weather didn’t make me take the car to drive to the supermarket to do the shopping.

Januari roundup bucket list 2017 Januari roundup bucket list 2017

Januari roundup bucket list 2017 – the museum

We didn’t visit a museum this month due to the fact we’ve been clearing out our communal workroom. We want to install another bookcase in our workroom so we had to organise a lot of our stuff. I’m now sorting all the books on subject and looking in magazines for suitable bookcases.

Januari roundup bucket list 2017 – February planes

I’ll put a visit to a museum first on my list and finding a suitable pattern to knit scarf using yarn from my stash. Walking 10.000 steps average/day will be continued just like re-organizing my laptop. I also found this magazine in one of our supermarkets. This magazines has lots of recipes with winter dishes and I’ll be cooking some of them. You can all read at the end of February how I went along when I’ll be sharing my February adventures.

Januari roundup bucket list 2017 Januari roundup bucket list 2017

Januari roundup bucket list 2017 gaat over de invulling van mijn vijftien bucket list items. Ik begon met het sorteren en uitzoeken van mijn stoffen, naaitijdschriften en naaipatronen. Ik ben nu bezig met het maken van foto’s van de naaitijdschriften en naaipatronen die ik op Marktplaats wil gaan verkopen.

Januari roundup bucket list 2017 – koken

Ik liet in dit bericht een foto zien van de Creuset cocottes. Onze oudste kreeg de cocottes als kerstgeschenk van haar werkgever in 2015. Zij wilde ze niet hebben en vroeg of ze mij er een plezier mee deed. De Creuset cocottes eindigde in een keukenkast en er was een bucket list voor nodig om de cocottes te gaan gebruiken. Ik maakte een visgerecht met een gezouten crumble en daarnaast nog wat andere gerechten met recepten die op de keukentafel lagen. Afgelopen zaterdag maakte ik een zoete aardappel cake. Mijn buurvrouw deelde ook deze keer weer mee. De cake was een verrassing en smaakte heerlijk.

Januari roundup bucket list 2017

Januari roundup bucket list 2017 – Laptop re-organiseren

Ik maakte ook een start met het re-organiseren van mijn laptop. Door een backup probleem van bijna twee jaar geleden is er helaas een wanorde in mappen systeem ontstaan. Een van de grote voordelen is dat ik nu al mijn documenten door loop en aardig wat opruim. Ik heb geen idee hoe ver ik ben maar ik heb wel mijn systeem terug en ben begonnen met alles wat ik wil houden terug te plaatsen.

Januari roundup bucket list 2017 – 10.000 stappen/dag

Ik loop nu iedere dag en het was verrassend eenvoudig om bij mijn doel te blijven. De wandelingen bestaan naast de bezoeken aan de supermarkt ook uit wandelingen met de buurvrouw, vriendin en echtgenoot. We hebben sneeuw, vorst, regen maar ook zon gehad. Het slechte weer bracht mij niet zo ver om toch maar de auto te pakken voor de boodschappen.

Januari roundup bucket list 2017

Januari roundup bucket list 2017 – het museum

Het bezoek aan het museum is er bij ingeschoten omdat we druk bezig zijn geweest met het opruimen van onze gezamenlijke werkkamer. Wij willen daar straks graag nog een boekenkast plaatsen dud moesten we wel opruimen. Ik ben nu bezig om alle boeken op onderwerp te sorteren en kijk ondertussen in tijdschriften naar een geschikte boekenkast.

Januari roundup bucket list 2017 Januari roundup bucket list 2017

Januari roundup bucket list 2017 – plannen voor februari

Ik plaats een bezoek aan een museum boven aan de lijst en ook het vinden van een geschikt breipatroon om er een sjaal van te breien. 10.000 stappen/dag wordt vervolgd en net zoals het opruimen van mijn laptop. Ik nam dit tijdschrift mee van de supermarkt. Dit tijdschrift staat vol met winterkostgerechten die ik wil gaan gebruiken. Jullie kunnen aan het eind van februari weer lezen wat ik zoal gedaan heb.

2 Comments on Januari roundup bucket list 2017

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.