Day and Night Dress Challenge your makes – the challenge

Day and Night Dress Challenge your makes runs until Saturday January 28th. Some of you may already have started sewing. Others are perhaps still thinking about if they want to take part. The rules to enter this challenge are very simple. You sew two dresses. These dresses must be for yourself. One dress with a day look. The second dress is the night look and has to be black.

Day and Night Dress Challenge your makes – inspiration

You are perhaps looking for inspiration?. This Pinterest board shows some beautiful dresses to make night look. This Pinterest board gives lots of inspiration for the day look. The seamstresses of the blog tour all have there unique dress style. They can give you perhaps some inspiration too. Some of them used two patterns, others one pattern to make both dresses or they’e drafted their one patterns. You haven’t seen all the makes yet or want to see them again? One click on their names in the next subject and you’ll see a beautiful dress show.

Day and Night Dress Challenge your makes

Day and Night Dress Challenge your makes – the blog tour participants

Elizabeth and Brittany did the kick off in this blog tour on Sunday January 8th. Maria and Tonya showed their makes the next day. Meg, Je’Tua and Melanie followed on Tuesday and Linda and Tee made their appearance on Wednesday. Bianca and Daniela come on Thursday followed by Melissa, Rachel and me the next day. The blog tour ended yesterday when Doja, Judith and Tanya showed their makes.

Day and Night Dress Challenge your makes

Day and Night Dress Challenge your makes – your entry

You can read more about this challenge on this Facebook group. Both dresses must be posted here. All dresses that are entered through the linkup will be eligible for voting. You can also share your makes on Instagram or Twitter using #dayandnightdresschallenge. The voting will start on the entry page from January 29th and runs until February 4th. The winners will be announced after all of the sponsors have been notified.

Day and Night Dress Challenge your makes – the prizes

This challenge has prizes to win. The lovely sponsors of this challenge have provided some great prizes for you. There will be 2 winners of this Day and Night Dress Challenge. They will be determined by vote. I had a lovely time sewing my two dresses and if you like sewing dresses why not enter this great challenge and having the change to win some amazing prizes.

Day and Night Dress Challenge your makes

Day and Night Dress Challenge your makes – de uitdaging

Day and Night Dress Challenge your makes loopt nog tot zaterdag 28 januari. Sommige van jullie zijn mogelijk al begonnen. Anderen denken er misschien nog over na. De regels om mee te doen zijn eenvoudig. Je naait twee jurken en deze moeten voor jezelf zijn. Een versie voor overdag. De tweede versie is een avondjurk(je) van zwarte stof.

Day and Night Dress Challenge your makes – inspiratie

Je zoekt misschien inspiratie? Deze Pinterest pagina laat leuke voorbeelden zien van leuke avondjurkjes en deze Pinterest pagina voor een overdag versie. De naaisters van de blog tour hebben allemaal hun eigen unieks stijl. Zij kunnen je mogelijk ook op ideeën brengen. Sommige hebben twee patronen gebruikt, andere een patroon om beide jurken te maken of zij hebben zelf hun patroon getekend. Je hebt nog niet alle creaties gezien of je wilt de jurken nogmaals bekijken? Een click op hun naam in het volgende blogblokje en je ziet een leuke jurken show.

Day and Night Dress Challenge your makes

Day and Night Dress Challenge your makes – de blog tour deelnemers

Elizabeth en Brittany opende de blog tour op zaterdag 8 januari. Maria en Tonya lieten de volgende dag hun jurken zien. Meg, Je’Tua en Melanie volgden op dinsdag en woensdag Linda en Tee. Bianca en Daniela waren donderdag aan de beurt gevolgd door Melissa, Rachel en ik op vrijdag. Doja, Judith and Tanya sloten gisteren de blog tour af met hun creaties.

Day and Night Dress Challenge your makes – jouw deelname

Je kunt alles op deze Facebook pagina nalezen. Beide jurken moeten hier geplaatst worden. Alle jurken die op deze wijze aangemeld doen mee met de stemronde. Je kunt ook je creaties delen op Instagram of Twitter met #dayandnightdresschallenge. Stemmen kan in de periode 29 januari tot en met 4 februari. De winnaars worden bekend gemaakt nadat de sponsors op de hoogte zijn gebracht.

Day and Night Dress Challenge your makes – de prijzen

Deze uitdaging kent twee winnaars. De sponsors van deze uitdaging hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld. De winnaars worden aangewezen middels een stemronde. Ik heb met veel plezier meegewerkt aan deze uitdaging en blog tour en als jij het leuk vindt om jurken te naaien wat houdt je nog tegen?

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.