Bucket list 2017 goal settings – why

Bucket list 2017 goal settings are my personal goal settings for 2017. In 2015 I made a bucket list too. I had 10 items on my bucket list and at the end of 2015 I had done 5 of them. One of them was starting my blog. Last December I decided to make a bucket list for 2017. During 2016 I had some personal ambitions that were still unfulfilled and I decided that I wanted to assign this open-ended goal settings.

Bucket list 2017 goal settings

Bucket list 2017 goal settings – the items

One of the things my husband and I are talking about for quite a while now is traveling around in a mobile home. We have a museum card that we hardly use. We received some giftcards and still didn’t used them. I collect all kind of stuff about cooking, reading, sewing and knitting that land on a shelf for some day that I’ll have time. Time to make a list.

Bucket list 2017 goal settings Bucket list 2017 goal settings

Bucket list 2017 goal settings – the list (in no particular order)

 1. Traveling around in a mobile home for at least one week
 2. Visiting each month a museum
 3. Matching my fabrics with a pattern from my stash
 4. Clearing out the bookcase
 5. Decorating our bedroom
 6. Re-organizing my laptop
 7. Selling items we never use or don’t use anymore
 8. Cooking something I’ve never done before
 9. 10.000 steps average/day
 10. Using the giftcards
 11. Making something for charity
 12. Knitting at least one item using yarn from my stash
 13. Eating french fries in Belgium in a so could ‘frietkot’ (chipshop)
 14. Sewing my mothers blue Japanese T-shirt
 15. Visiting a Christmas market

Bucket list 2017 goal settings

Bucket list 2017 goal settings – the next step

I’ll will be writing about challenge 3 in my next blogpost. Some other items on the list are easy to write a post about when they are done but how can I show my 10.000 steps or selling items we never use. That’s a challenge as well but I’ll find a solution. I’ll start with walking making my 10.000 steps and while I’m walking I can think in the meanwhile how to solve it.

Bucket list 2017 goal settings

Bucket list 2017 goal settings – waarom

Bucket list 2017 goal settings zijn mij persoonlijke doelen voor 2017. In 2015 maakte ook al eens een bucket list. Ik had er 10 items op staan en aan het einde van 2015 had ik er 5 gedaan. Een ervan was met een blog starten. Afgelopen december besloot ik een bucket list voor 2017 te maken. Tijdens 2016 had ik een aantal persoonlijke doelen die aan het eind van december nog steeds openstonden en ik besloot deze op een lijst te zetten.

Bucket list 2017 goal settings – de items

Een van de dingen waar mijn echtgenoot en ik het al lang over hebben is voor langere tijd erop trekken met een camper. Wij hebben een museumjaarkaart die we nauwelijks gebruiken. Wij hebben zo in de loop van de tijd giftcards gekregen die we nog steeds niet gebruikt hebben. Ik verzamel allerlei artikelen over koken, lezen, naaien en breien die op een stapel verdwijnen zonder dat ik er iets mee doe. Tijd om eens iets te ondernemen.

Bucket list 2017 goal settings

Bucket list 2017 goal settings – de list (in willekeurige volgorde)

 1. Minstens een week rondtrekken met een camper
 2. Iedere maand een museum bezoeken
 3. Combinaties maken van patronen en stof die ik in huis heb
 4. Boekenkast opruimen
 5. Onze slaapkamer opnieuw inrichten
 6. Mijn laptop opnieuw inrichten
 7. Spullen verkopen die we niet meer gebruiken of nooit gebruikt hebben
 8. Iets koken wat ik nog nooit gedaan heb
 9. 10.000 stappen/dag
 10. giftcards gebruiken
 11. Iets maken voor een goed doel
 12. Minstens een item breien van mijn garen uit mijn voorraad
 13. Friet eten in België in een eating ‘frietkot’
 14. Het blauwe Japanese T-shirt maken voor mijn moeder
 15. Een Kerstmarkt bezoeken

Bucket list 2017 goal settings Bucket list 2017 goal settings

Bucket list 2017 goal settings – de volgende stap

Ik kom in mijn volgende blogbericht terug op uitdaging 3. Sommige items van de lijst zijn perfect voor een blogbericht maar hoe laat ik mijn 10.000 steps zien of de verkoop van de items die we kwijt willen. Dat is een uitdaging op zich maar ik vind wel een oplossing. Ik ga beginnen met mijn 10.000 wandeling en terwijl ik wandel kan ik nadenken over een oplossing.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.