I came across Sew Photo Hop 2016 on instagram. Sew Photo Hop is a challenge for everybody and open for everybody around the world. Rachel of the House of Pinheiro is hosting this event. Sew Photo Hop is about connecting and inspiring people particular those who sew. Sewing is something I love to do. Last May I joined the Me Made May challenge so I decided to take part in the Sew Photo Hop too.

Entering Sew Photo Hop 2016

Sew Photo Hop 2016 can be followed by everybody on instagram. The daily themes are giving you lots of possibilities. You can post daily if you like, but also on some of the themes. I was attracted by this all because you can be as creative as you like. Photo’s will be shared on Instagram using #sewphotohop.

Sew Photo Hop 2016 rules

I will try to share photo’s on instagram inspired by the daily theme. The photo’s don’t have to be taken on the actual day. This will give some room to play with. Take a look at all daily themes. I love them and it gives me so much inspiration what I want to share with you. Here we go and take a look at my ‘hello’ entry on instagram.

Sew Photo Hop 2016

Mijn deelname aan Sew Photo Hop 2016

Sew Photo Hop 2016 is iets waar ik op instagram tegen aanliep. Sew Photo Hop is een uitdaging voor iedereen. Rachel van the House of Pinheiro is de organisator van dit alles. Sew Photo Hop heeft als doel mensen bij elkaar te brengen, te inspireren daar waar het naaiwerk betreft. Kleding maken is iets wat ik leuk vind om te doen. Afgelopen mei deed ik al mee aan Me Made May challenge en daarom besloot ik ook hieraan deel te nemen. Iedereen kan deelnemen aan Sew Photo Hop.

Deelnemen aan Photo Hop 2016

Sew Photo Hop 2016 kan door iedereen gevolgd worden op instagram. De dagelijkse thema’s geven je veel mogelijkheden. Zo kun je elke dag iets plaatsen, maar ook naar aanleiding van een thema dat je aanspreekt. Ik ben vooral geïnspireerd door de ruimte en de mogelijkheden die er zijn bij deze uitdaging. De foto’s op instagram worden gedeeld door #sewphotohop te gebruiken.

Sew Photo Hop 2016egels

Ik ga proberen elke dag een foto te plaatsen op instagram op basis van het dagthema. De foto’s hoeven niet van van die dag te zijn. Dat geeft mij wat ruimte om te spelen. Kijk eens naar de dagelijkse thema’s. Ik vind ze geweldig en het geeft mij zoveel inspiratie voor wat ik met jullie wil delen. Daar gaan we en kijk op instagram naar mijn ‘hello’.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.