May wearings fifth week- day to day

May wearings fifth week has only three days. Sunday was the monthly 10.000 steps walking day. This 10.000 steps walking day is every last Sunday of the month to encourage people to do move more. It was a beautiful day with sunshine and a good walking temperature. The weather for the following two days was also great with sunshine and a pleasant temperature.

May wearings fifth week

May wearings fifth week bestaat uit slechts drie dagen. Zondag was de maandelijkse 10.000 stappen wandeldag. Deze10.000 stappen wandeldag wordt iedere maand gehouden op de laatset zondag en is bedoeld om mensen aan te moedigen meer te bewegen. Het was een prachtige, zonnige dag met een aangename wandel temperatuur. Ook de twee volgende dagen waren aangenaam met zonneschijn en prettige temperatuur.

May wearings fifth week – the clothes

May wearings fifth week started with my red 5-pocket jeans and the Boho Chic T-shirt from theme 5. The next day was a combination of the black trousers made for theme 1 and a refashion. The last day I was wearing a blue combination of my two toned blue jeans with one of mine one piece Pattern Magic top. On the photo you can also see my jeans bag made from leftover fabric. The bag was made during the KNIPster 2016 sewing award as a matching accessories for theme 5. This bag is one of my favorites and I’m using it a lot.

May wearings fifth week

May wearings fifth week – the experience

Now the month May has come to an end my challenge has also come to an end. Wearing all my homemade clothes was a joy, but also a challenge. As I said at the start my wardrobe consists about 40% up to 50% and I was wondering if I would struggle to wear only homemade clothes. When I started I had my doubts, but after the first week everything came together and finding combinations wasn’t as hard as I had imagined at the start. At the end of the week I will write a round-up of all my clothes and the patterns I’ve been used.

May wearings fifth week – de kleding

May wearings fifth week begon met mijn rode 5-pocket jeans en de Boho Chic T-shirt van thema 5. De volgende dag was een combinatie van de zwarte broek van thema 1 en een refashion. De laatste dag was een blauwe combinatie van mijn two toned blue jeans met een van mijn one piece Pattern Magic top. Oo de foto kun je ook mijn jeans bag zien die ik maakte tijdens de KNIPster 2016 naaiwedstrijd voor thema 5. Deze tas is een echte hit en ik gebruik hem erg vaak.

May wearings fifth week – de ervaring

Nu de maand mei voorbij is ook de uitdaging tot een eind gekomen. Trachten alleen maar zelfgemaakte kleding te dragen was een uitdaging maar erg leuk om te doen, zeker omdat slechts 40% tot 50% wat in mijn kast hangt zelfgemaakte kleding is. Na de eerste week had ik de smaak te pakken en was het vinden van combinaties relatief eenvoudig. Aan het eind van de week maak ik nog een round-up van alle kleding met de patronen die ik gebruikt heb.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.