May wearings fourth week – day to day

May wearings fourth week will be opened telling you what I was wearing for the lunch in a restaurant. Just like last week temperatures were going up and down.  A couple of days with sunshine and then a couple of days with grey, cold and rain. Sunday wasn’t the best day for the lunch. When we arrived it was still dry. The walk in the city and a coffee on the terras were done in dry, a little bit sunny weather. After looking at some shops it was time to find a nice restaurant for a lunch and just when we were sitting down on the terras it started to rain. After the lunch we ran back to the car, but when we passed a forrest we decided to use the umbrellas for a small walk. Under the trees and with the umbrellas it wasn’t as bad as in the city. On Thursday the weather changed and Friday and Saturday was sunny with nice temperatures.

May wearings fourth week – the clothes

May wearings fourth week I was wearing a blue combination of a stretch pants, the one piece Pattern Magic top and a KNIPmode jacket. The next day was still grey and wet and my clothes were showing it: multicolored grey self drafted jeans combines with the top from KNIPster theme 2 and the bolero from theme 5, followed by the Black/White outfit from theme 1. Wednesday I was wearing my new made pink sweater for the first time. It’s made from a self drafted pattern combined with the multicolored grey jeans. The next day the weather had changed and the sun was back. Time for some color: a red jeans combined with a refashion top. Friday was chocolate colors: the cappuccino trousers with the cake tee. On Wednesday our eldest surprised us with bonbons that she had bought at Chcocompany in Rotterdam. The bonbons are a delight with a good cup of cappuccino. All came together in the outfit and I decided to take a picture together with the beautiful chocolate box. The last day I ended with wearing one of my favorite tops: Top 4 from the book Drape Drape I combined with my self drafted black jeans.

May wearings fourth week

May wearings fourth week – the experience

Now week four is over my experience is that I’ve some clothes that I love to wear. Skirts and dresses aren’t my favorite clothes and I haven’t many of them in my closet. Last week I came across this article. It made me think why I hardly wear skirts and dresses. Most of the dresses I’ve been making where for occasions. When I take a look what I was wearing the last four weeks it were all jeans/pants except for the second day of May: the London is calling combination. Three days remaining in May and today is my 10.000-steps walking day. Sadly but true: one of my jeans has come out of the closet.

May wearings fourth week

May wearings fourth week – dag tot dag

May wearings fourth week begon met de outfit die ik droeg voor de lunch in een restaurant. Net zoals vorige week was het weer wisselvallig weer: een paar dagen zonneschijn afgewisseld met grijze, koude en regenachtige dagen. Zondag was niet de beste dag voor een lunch. Bij onze aankomst was het nog droog en dat bleef het ook bij de wandeling door de stad en tijdens de koffie. Na het bekijken van de winkles besloten we dat het tijd werd om te gaan lunchen en net toen we op het terras zaten begon het te regenen. Na de lunch rende we terug naar de auto, maar besloten toch met een paraplu nog even in een bos te wandelen dat we op terugweg tegen kwamen. Op donderdag veranderen het weer en werd het weer zonnig met prettige temperaturen.

May wearings fourth week – de kleding

May wearings fourth week begon ik met een blauwe combinatie van een stretch broek met de one piece Pattern Magic top en een KNIPmode jasje. De volgende dag net als weer grijs: multicolored grijze jeans van een zelfgetekend patroon gecombineerd met de top van KNIPster thema 2 en de bolero van thema 5, gevolgd door de Black/White outfit van thema 1. Woensdag droeg ik voor het eerst mijn rose sweater gemaakt van een zelfgetekend patroon met de multicolored grijze jeans. De volgende dag begon het weer de veranderen en was de zon terug. Tijd voor wat kleur: een rode jeans met een refashion top. Vrijdag chocolade kleuren: de cappuccino broek met de cake tee. Afgelopen woensdag verraste onze oudste dochters ons met bonbons gekocht bij Chcocompany in Rotterdam. De bonbons smaken heerlijk bij een lekker kopje cappuccino. Dit alles prima bij mijn outfit en zo ontstond de foto met de mooie chocolade box. De laatste dag van deze week droeg ik een van mijn favorite tops: Top 4 uit Drape Drape op mijn black jeans.

May wearings fourth week

May wearings fourth week – ervaring tot nu toe

Nu week vier voorbij is over merk ik wat mijn favorite kledingstukken zijn. Rokken en jurken zijn dat zeker niet en de waarheid is dat ik er ook niet teveel van heb hang. Vorige las ik dit artikel en het zette mij aan het denken waarom ik beide kledingstukken nauwelijks draag. De meeste jurken zijn voor een gelegenheid gemaakt. Als ik zo kijk wat i de afgelopen vier weken heb gedragen, zie ik dat ik alleen de tweede dag van mei een rok droeg: the London is calling combinatie. Er zijn nog drie dagen over en vandaag is mijn 10.000-stappen wandeldag. Helaas maar waar: ook vandaag kwam er een jeans uit de kast.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.