Me Made May 2016Me Made May 2016 is a yearly returning running challenge to encourage people to wear during the month May all their sewed, knitted, crocheted, refashioned and up-cycled clothes. It’s up to participants how they want to participate. More about Me made May 2016 can be found so zo what do you know.

Me Made May 2016 is een jaarlijks terugkerende uitdaging om mensen te stimuleren tijdens de maand mei al eigen genaaide, gebreide, gehaakte, refashions en opgepimpte kleding te dragen. Het is aan de deelnemers hoe ze willen deelnemen. Meer over Me Made May 2016 kunt je vinden op so zo what do you know blog.

My entry in Me Made May 2016

Me Made May 2016Me Made May 2016 gives me the challenge to show my sewings which I made in the last two years. Almost two years ago I decided to make all my clothes. My wardrobe consists about 40% up to 50% me made clothes. It also gives me the change to show how my sewings for the KNIPster 2016 sewing award blends in my wardrobe. When I was deciding which fabrics I would use for this challenge I also was thinking about how to match them with my already made clothes. All of the makes during the KNIPster 2016 also can be mixed. Me Made May 2016 gives me the opportunity to encourage myself to this actually during May.

My daily wearings during Me-Made-May 2016 can be seen every day on Instagram. Every Sunday I will write a post on my blog. In this post I will write something about the clothes that I wore that week.

Me Made May 2016 – Mijn bijdrage

Me Made May 2016 geeft mij de kans om mijn zelfgemaakte kleding die ik de afgelopen twee jaar heb gemaakt te laten zien. Bijna twee jaar geleden heb ik besloten om al mijn kleding te maken. Mijn garderobe bestaat uit ongeveer 40% tot 50% zelf gemaakte kleding.

Me Made May 2016Het geeft me ook de kans om te laten zien hoe mijn kledingstukken die ik voor de KNIPster 2016 maakte in mijn garderobe passen. Toen ik de besloot welke stoffen ik zou gebruiken voor deze uitdaging had ik ook nagedacht hoe ik ze met mijn reeds gemaakte kleding zou kunnen combineren. Alle kledingstukken die ik tijdens ook KNIPster 2016 kunnen zo wie zo worden gecombineerd. Me-Made-May 2016 geeft mij de gelegenheid om dit ook daadwerkelijk in mei te doen.

Mijn dagelijkse outfit tijdens Me Made May 2016 staat iedere dag op Instagram. Elke zondag schrijf hierover iets op mijn blog.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.