KNIPster 2016 FinalKNIPster 2016 Final will be held tomorrow at ‘Stoffenspektakel’ at Den Bosch. We had to make ‘the ultimate partydress’ inspired by what a ‘Dutch Celebrity’ would wear walking over the red carpet. I decided to look further and was inspired by the dress Gwyneth Paltrow was wearing in 2012 on the variety show El Hormiguero in Spain.

KNIPster 2016 Finale Is morgen tijdens ‘Stoffenspektakel’ in Den Bosch. De opdracht was om de ‘de ultieme feestjurk’ te maken geïnspireerd op de rode loper jurken van ‘Bekende Nederlanders’. Ik besloot ook over de grens te kijken en vond deze rode jurk die Gwyneth Paltrow droeg in 2012 tijdens de El Hormiguero show in Spanje.

Sneak Preview for the KNIPster 2016 Final

KNIPster 2016 Final

KNIPster 2016 Final is tomorrow. KNIPmode has released a sneak preview which can be seen here. Rules given to us: the dress could be cocktail or gala/long, beautiful colors, lace, luxuries fabrics and decorations. What is ‘hot’ for 2016: backdetails, rouches (ruffles), off shoulder, velvet, pailletten, sparkling stones, lace, hairwear and big earrings. Off course I didn’t use all the rules and ‘hot 2016 details’.

KNIPster 2016 Finale is morgen. KNIPmode laat hier een sneak preview zien. Kenmerken die we mee kregen voor dit thema: zowel cocktail als gala/lang, mooie kleuren. kant, luxe stoffen en decoraties. ‘Kenmerken’ voor 2016: rugdetails, rouches, off shoulder, fluweel, pailletten, fonkelende stenen, kant, fonkelende haarspelden en grote opvallende oorbellen.

My final dress for the KNIPster 2016 Final

Is my dress long or short? As you can see on the sneak preview there is a beautiful red color, there are sparkling stones and costum-made big earrings. And I made my clutch. If you’re able to come tomorrow you will see me walking on the catwalk wearing ‘my ultimate partydress 2016’. All my other five outfits of the other themes will be showed at ‘Stoffenspektakel’. If you missed the show on Saturday at KNIPmode-website you will find a video of the final. The full story and all the photo’s of ‘this ultimate partydress’ will be available on Friday evening on my blog.

Natuurlijk lukt het niet om alle kenmerken en ‘details voor 2016’ te verwerken. Is mijn jurk lang of kort? Op de sneak preview is in elk geval een mooie kleur rood te zien,  er zijn fonkelende stenen en costum-made oorbellen. En een zelfgemaakte clutch. Als het je lukt om morgen aanwezig te zijn dan zie je me lopen op de catwalk in ‘mijn ultieme partydress 2016’. Ook zullen daar mijn andere vijf kledingstukken van de thema’s te zien zijn. Als je de show gemist hebt dan kun je zaterdag een video bekijken bij de website van KNIPmode. Het verhaal  met alle foto’s van ‘mijn ultieme partydress’ zal morgenavond laat op mijn blog staan.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.