KNIPster 2016 Fabric selection theme 6 is a preview for my sixth and final make in the KNIPster sewing award 2016 by KNIPmode. The KNIPster 2016 Fabric selection theme 6 are both Nooteboom fabrics. The fabrics in the fabric selection theme 6 are made of cotton and jersey fabrics. You can start guessing what theme 6 is and still can guess what the theme for project 3, 4 and 5 is.

KNIPster 2016 Fabric selection theme 6 is mijn stof keuze voor het zesde en laatste thema  in KNIPster 2016 wedstrijd van KNIPmode. De stoffen zijn ook deze keer van Nooteboom en zijn een kant en jersey. Vanaf nu kun je gaan raden wat thema 6 is en ook nog steeds voor thema 3, 4 en 5.

The previous KNIPster 2016 makes

The photo’s for all these three themes are made and ready to show to you all when the times comes. The voting for Looking like Audrey Hepburn started on Sunday 3 April and a video of the make of this Audrey Hepburn 50s look can be seen here. Theme 1, black/white is visible on my blog and there is also a video of the make of the black/white outfit.

De foto’s van de creaties voor thema 3, 4 en 5 liggen klaar om aan jullie getoond te worden. Sinds gisteren is  thema 2 zichtbaar en kunnen je het resultaat zien bij KNIPmode en op mijn blog. Een video terwijl ik aan deze outfit werk kun je hier zien. Ook kun je hier een video bekijken van het maken tijdens de black/white outfit.

KNIPster 2016 Fabric selection theme 6

KNIPster 2016 Fabric selection theme 6

For this outfit I combine jersey and lace. This theme will only have one color: red. Most of my makes were 2- and 3 -piece outfits, so what it will be this time is a surprise. Like all my finished garment there will be details and I will be using a few sewing techniques that will take some extra sewing work and time. But as you know I love doing this kind of sewing. Matching accessories will also be added to this theme. Still haven’t decided what I’m going to make but will I’m working on my garment ideas will pop up.. The result of theme 6 can be seen on Stoffenspektakel Friday 29 april in The ‘Brabanthallen’ in ’s Hertogenbosch and on my blog. Don’t forget the giveaway and to vote for theme 2. I’ve already start making theme 6.

KNIPster 2016 Fabric selection theme 6 – stoffen

Voor thema 6 heb ik gekozen voor een kleur namelijk rood. Het kant wordt voor de details gebruikt. Deze details die ik ook deze keer wil toevoegen vragen wat technieken, maar dat vind ik altijd leuk om te doen. Ook een bijpassende accessoire zal niet ontbreken. Wat het wordt weet ik nog niet maar dat ontstaat vaak als ik bezig ben met de creatie. Tot nu toe heb ik erg veel 2- en 3-delige outfits gemaakt en wat het deze keer wordt blijft nog een verrassing. De resultaten van thema 6 zijn kunnen jullie zien tijdens de grote finale tijdens het Stoffenspektakel op 29 april in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch’s en op mijn blog. Vergeet de giveaway niet en het stemmen voor thema 2. Dit kan tot woensdag 12.00uur. Ik ben alvast begonnen met thema 6.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.