KNIPster sewing award 2016 Theme 1Theme 1 will be released tomorrow and the voting starts at KNIPmode and KNIPmode Facebook for the KNIPster 2016 award. A few days ago KNIPmode made it public that Black and White was the subject for theme 1. Tomorrow you can read my story on my  blog and I will add the links to the place where one can vote. Are you interested in an inside story? Watch our ‘vlog’. Sadly mine isn’t added yet, but will be added during this day and can be seen here.

Vanaf morgen kan er op KNIPmode en op KNIPmode Facebook gestemd worden op thema 1 voor KNIPster 2016. Inmiddels heeft KNIPmode ook het onderwerp van thema 1 bekend gemaakt: Black and White. Morgen kunnen jullie ook op mijn blog het verhaal lezen met een verwijzing naar de stemplekken. Wil je horen hoe iedereen het gemaakt heeft? We hebben een ‘vlog’ bijgehouden. Die van mij staat er (helaas) nog niet bij, maar hier kun je ze bekijken.

A sneak preview

To give you a little impression of the photo’s and the composition of the fabrics I’ve added two details taken out of the photoshoot. Tomorrow on my blog I will show some other photo’s and also my story written for KNIPmode will be translated in English. Theme 1, 2 and 3 has already been send to KNIPmode for the judging by the experts.

KNIPster sewing award 2016 Theme 1Today I will be finishing theme 4. Tomorrow I will be wearing the outfit during the photoshoot and make a start with theme 5. It will be a 3-piece outfit with all kinds of details.

Om je een indruk te geven hierbij twee uitsneden van foto’s uit de foto’s die vanaf morgen te zien zullen zijn. Morgen zullen er op mijn blog ook nog andere foto’s te zien zijn en ook zal het verhaal dat te lezen bij KNIPmode vertaald zijn in het engels. Thema 1, 2 en 3 zijn verzonden en worden inmiddels door de jury bekeken.

Vandaag komt thema 4 af en de foto’s worden morgen genomen. Morgen ga ik ook beginnen met thema 5. Het zal een 3-delig outfit worden met diverse details.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.