KNIPster sewing ambitions – Last weekend

KNIPster sewing ambitions is the titel of this post.

KNIPster

Does it ring bell? I don’t think so. Last weekend was a crazy. It all started a week ago when I received an email from KNIPmode that I was selected for the KNIPster competition 2016. The competition concerns making each week an outfit matching a theme.

KNIPster sewing ambitions als titel voor een bericht. Wat zegt dat? Het was een waansnit weekend. Het begon allemaal met een mail van de KNIPmode dat ik geselecteerd was voor de KNIPster naaiwedstrijd 2016.

Time schedule for the KNIPster competition 2016

The competition runs for 6 weeks and I’ve started yesterday cutting my first piece for theme. This week I’ll be making 2 items to make my outfit and we also be making some matching items. Saturday we were invited at Noteboom textiles in Tilburg to select the fabrics for our outfits. When you take a look at the pictures in this post you can see an amazing collection of fabrics. This company is one of the sponsors of this competition. I’m still a bit overwhelmed by all, but also exited that I’m being one of the lucky selected eight.

Tijdens deze wedstrijd naai je elke week een creatie die past bij het opgegeven thema. De wedstrijd loopt over zes weken. Bez week maak ik een outfit dat bestaat uit twee stukken. Zaterdag waren we te gast bij Noteboom textiles in Tilburg waar we de stoffen voor onze outfits mochten uit kiezen. Als je naar de foto’s kijkt zie je enorme hal met een waanzinnige collectie stoffen. Ik ben nog steeds een beetje overweldigd door alles, maar ook erg blij dat ik gekozen ben als een van de acht om hierin aan te mogen deelnemen.

KNIPster sewing ambitions and the competition

KNIPsterAll the contestants would like to be the winner of this competition. Why doesn’t want a new sewing machine and having the change to select another 100m amazing Nooteboom fabrics. Well I do. The good news is that you can help me. After the publication of each theme there will be a voting moment and this is the time you can select your favorite, preferable me. But that’s not all. The makes will also be judged be a professional jury. They will not only look at the total outcome but also sewing technics and skill. All contestants will be doing the whole competition. Last Saturday we all saw which fabrics everyone was taken home. We all have a different style and I’m also curious to see what my fellow candidates are going to look like when they are showing their outfits. Stay tuned. I’m back to sewing.

De KNIPster 2016 wedstrijd

KNIPster

Alle deelnemers willen natuurlijk graag winnen. Wie wil er geen nieuwe naaimachine en de kans hebben om nog eens 100m van die prachtige stoffen bij Nooteboom te mogen uitzoeken. Ik zeker. Het goede nieuws is dat je mij kunt helpen. Na elke publicatie van de outfits krijgt iedereen de kans om te stemmen, bij voorkeur op mij. Maar dat is niet alles. Daarnaast beoordeeld een professionele jury de kledingstukken op techniek en vaardigheden. Er zijn geen afvallers, iedereen naait alle zes thema’s. Afgelopen zaterdag zagen we van elkaar welke stoffen iedereen mee naar huis nam. We hebben allemaal een verschillende stijl en ook ik ben benieuwd wat de anderen maken. Dat was het tot zo ver. Ik ga weer achter de naaimachine.

KNIPster

4 Comments on KNIPster sewing ambitions

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.