Fabric selection theme 3 KNIPster 2016Fabric selection theme 3 KNIPster 2016 is a preview for my third make in the KNIPster sewing award 2016 by KNIPmode. These are all Nooteboom fabrics. The fabrics in the fabric selection theme 3 are made of blend fabrics with stretch. You can start guessing what the theme for project 3 is.

Hier zie je mijn keuze stoffen voor het derde thema in KNIPster 2016 wedstrijd van KNIPmode. Deze rekbare stoffen zijn van Nooteboom en zijn een mengweefsel. Vanaf nu kun je gaan raden wat thema 3 is.

An unusual theme

Although I’m not allowed to say something this is an surprising theme. Think different and perhaps you are able to guess what theme 3 is about! It’s still possible to guess the theme of project 2. My second project is now finished too. The photo’s has been taken and can be seen on KNIPmode and my blog on 3 April. It’s such an honor to be selected and having the change to become KNIPster 2016. Don’t forget the giveaway and 27 maart to vote for theme 1. Back to my sewing space and start sewing theme 3.

Ik mag jullie niet vertellen wat thema 3 is, maar het is een bijzonder thema. Denk anders en wie weet ben jij in staat om het te raden. Ook kun je nog een reactie achterlaten voor thema 2. Mijn tweede project is nu ook klaar, de foto’s zijn genomen en zijn vanaf 3 april zichtbaar bij KNIPmode en op mijn blog.

Fabric selection theme 3 KNIPster 2016Het is een eer om mee te mogen doen aan deze wedstrijd en om aan het einde de kans te hebben om te worden uitgeroepen tot KNIPster 2016. Vergeet de giveaway niet en om vanaf 27 maart voor thema 1 te stemmen. Ik ga beginnen met thema 3.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.