Fabric selection theme 1

Fabric selection theme 1 is a preview for my first make in the KNIPster sewing award 2016 by KNIPmode. These are all Nooteboom fabrics. The fabrics are made of cotton with stretch. Stay tuned in my next post I will have some great news for you all.

KNIPster sewing ambitions

Fabric selection theme 1

Hier zie je mijn keuze stoffen voor het eerste thema in KNIPster 2016 wedstrijd van KNIPmode. Deze rekbare stoffen zijn van Nooteboom en hebben katoen als basis. Hou mijn volgend bericht in de gaten want dan heb ik iets leuks voor jullie.

1 Comment on Fabric Selection theme 1

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.