IMG_3183 xkThere was some black yarn left and I decided to knit this bluebird brooch as an accessoire to wear with the Camus wrap. In my button box I had a  that was perfect to use for this project.

Er was nog wat zwart breigaren over en ik besloot de bluebird brooch te breien. In mijn knopendoos zat een kiltspeld die precies goed was voor dit project. De broche zou komen bij mijn Camus omslagdoek.

Finishing the Bluebird Brooch

The brooch matches perfect with my Camus wrap. Instead of a rawlplug I crocheted the beak with yellow embroidery yarn. The legs are made with from twisted cord be using the knitting yarn and at the end of each leg is a black wooden bead. The eyes are two copper beads with a very small copper bead on top.

Voor de snavel is gemaakt van gele borduurzijde dat ik gehaakt heb en de poten zij gemaakt van een gedraaid koordje van het zwarte breigaren en de poten zijn zwarte houten kralen. De ogen zijn twee kopren kralen met een kleine koperen kraaltje er bovenop.

The Finished Bluebird Brooch

IMG_3181 x met wrapConclusion: This brooch was fun t  knit. The brooch looks great on the wrap.

Conclusie: Deze broche was leuk om te breien en staat erg leuk op de omslagdoek.

2 Comments on Knitting a black bird

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.