foto 3 xThis month I will be wearing a pink ribbon lapel pin to honor survivors, remember those lost to the disease and to support the progress and research to defeat breast cancer. October is Breast Cancer Awareness Month. It’ s an annual campaign to increase awareness of this disease. The pink ribbon is an international symbol of breast cancer awareness. The ribbon is one of the products. Every year there are all kinds of products available for sale: magazines, drink bottles, bracelets, T-shirts and key rings are a couple of examples. Every year I buy a couple of items to support research, care, awareness and information. Most people are aware of breast cancer, but many forget to take the steps to have a plan to detect the disease in its early stages and if the cancer is in a localized stage the 5-year survival rate is 100%. 1 in 8 women will be diagnosed with breast cancer in her lifetime.

Scroll naar beneden voor de Nederlandse versie.

Pink Ribbon en oktober

Elk jaar in oktober wordt er aandacht gevraagd voor borstkanker. Deze maand zal ik daarom een pink ribbon pin dragen als steun voor diegene die genezen zijn, zij die het niet overleefd hebben en als bijdrage voor het onderzoek naar borstkanker. Het roze lintje is een symbool dat internationaal wordt gebruikt om betrokkenheid bij borstkanker uit te drukken. Het lintje is een van de vele producten die verkrijgbaar zijn. Elk jaar koop een aantal zaken om onderzoek, zorg, bewustwording en voorlichting te steunen. Veel mensen zijn zich bewust van borstkanker, maar velen besteden nog te weinig aandacht aan zelfonderzoek om deze ziekte in een vroege stadium te ontdekken en daarmee een goede overlevingskans te hebben. 1 op 8 vrouwen zal te maken krijgen met deze ziekte.

Leuk dat je de tijd nam om mijn bericht te lezen. Ik hoor graag wat je er van vond. Thank you for taking the time reading this blogpost and taking the time to write a comment for this post. I really do appreciate it.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.