Categorie: vrije tijd

Zonen09 Theo met Style Arc Blaire als vakantie kleding

Het Lets Sti(c)k Together september thema is ‘ZAK eens lekker door’. Vul zo’n thema maar eens in. Gelukkig hadden we ruim de tijd maar er komt een moment dat je aan de slag moet gaan. Nu maken manlief en ik met enige regelmaat uitstapjes in Nederland en tripjes naar België. Soms plakken we daar dan één of twee dagen aan vast. Lekkere, passende en goedzittende kleding is dan wel zo plezierig tijdens de autorit maar ook als je fietst of wandelt. Met dit in gedachte werd  het deze keer Zonen09 Theo met Style Arc Blaire als vakantie kleding.

Zonen09 Theo met Style Arc Blaire als vakantie kleding

(meer…)

Royal de Luxe Reuzen in Leeuwarden en Vegan Bounty taart

Manlief en ik maken zo nu en dan een uitstapje in eigen land. Dit kan een dagtripje zijn maar ook voor een paar dagen. Zo hebben we al enige tijd een bezoek aan het Fries Museum staan voor de Escher tentoonstelling. Enige weken geleden waren we inderdaad een tijdstip aan het plannen voor het bezoek aan Escher waarbij mijn oog viel op een bezoek van Royal de Luxe aan Leeuwarden. Deze Franse theatergroep maakt straattheater met reusachtige mechanische marionetten die met behulp van lilliputians wandelen. Elk voorstelling van het gezelschap kent een verhaal. Het was hun eerste bezoek aan Nederland en ik wilde deze kans niet missen.

Royal de Luxe Giants

(meer…)

prijskaartje zelfgemaakte kleding bepalen

Kan dat: een prijskaartje voor zelfgemaakte kleding bepalen? Deze vraag rees bij mij op omdat ik wel eens de opmerking krijg ‘dat ik met mijn zelfgemaakte kleding goedkoop uit ben’. Is dat ook zo? Het is maar hoe je er tegen aankijkt. Wat reken je wel en niet mee. Tijd dus om eens een rekensommetje te gaan maken voor deze prijskaartje zelfgemaakte kleding bepalen vraag.

prijskaartje zelfgemaakte kleding bepalen

(meer…)

Vrije Vrijdag Veluwe Wandeling

Voor iedereen die zich afvraagt of ik wel eens iets anders doe in mijn vrije tijd dan kleding en speelgoed maken. Het antwoord is ja. Zoals in mijn bucketlist staat heb ik mijzelf op een 10.000 stappen/dag uitdaging gezet. Zeker twee keer per week probeer ik een goede wandeling te maken met mijn buurvrouw of een vriendin van ongeveer 90 minuten. We hebben dan een wandeling van 7.5 km achter de rug en ongeveer 10.000 stappen gedaan.

Vrije Vrijdag Veluwe Wandeling

Vrije Vrijdag Veluwe Wandeling

Mijn echtgenoot had ook een vrije dag afgelopen vrijdag. We besloten er samen op uit te trekken en een wandeling in de natuur te maken. Het weer voorspelde mogelijk regen maar wel was de temperatuur aangenaam genoeg voor een ruime wandeling. We lieten onze keuze vallen op een wandeling van Natuurmonumenten. Vereniging Natuurmonumenten heeft op de website prachtige wandelingen staan. We zijn al jaren lid en maken vaak een wandeling in de prachtige gebieden die zij beheren. We kozen deze keer voor de Veluwe en zagen een Sagen en Legendentocht op hun website staan.

For the English version please scroll to the end of the Dutch version.

Vrije Vrijdag Veluwe Wandeling

(meer…)