I’m clearing out because we are refurnishing our bedroom. Redecorating the bedroom is one the goals on my 2017 Bucket List. I need to make room for shifting lots of our stuff form one room to another room. This clearing out was also a good moment to look take a look at my sewing magazine and patterns. I’m half way and have already found a few that I’m not going to use anymore. So I decided to offer them and do a Sewing Magazines Giveaway.

Step one of the Sewing Magazines Giveaway

I’m now taking photo’s of these sewing magazines and patterns. Some of them belonged to my mother as well. I inherited them when she was moving. These are the oldest one I have and date back to the early 80s. Some KNIPmode have patterns that are inspired on clothes worn by the European royals like Queen Maxima. The first magazines and patterns are now on my blog.

Sewing Magazines Giveaway

Er is ook een Nederlandse versie. Deze vind je aan het eind van de Engelse tekst.

How it works

All patterns and sewing magazines are for free. You only pay for some package material and shipping costs. You may pick as many as you like. Send me an email or write a comment below the Sewing Giveaways. I’ll answer you within 24h. After receiving the money for package and shipping the magazines and patterns will be send to you.

If you need more informatie

I take photo’s of the cover, the overview of the patterns and the technical drawings of the individual patterns. You can see at the technical drawings photo in which size each pattern is available on the pattern sheets that are in each magazine. You see an appealing pattern and want more information about fabric needed or pattern lay-out. No problem. Just send me an email or write a comment below the Sewing Giveaways and I’ll give you the information.

Sewing Magazines Giveaway

Sewing Magazines Giveaway Updates

I’ve now placed the first serie here. There will be coming more the coming next view weeks. I will add on regulair base ‘new’ old sewing magazines and patterns. If you want to stay informed you’ve two options. You can start following me (WordPress or Bloglovin’) or you can add you’re email address at ‘Looking for Inspiration’.

Sewing Magazines Giveaway Sewing Magazines Giveaway

Ik ben aan het opruimen omdat we onze slaapkamer opnieuw gaan decoreren. De slaapkamer opnieuw inrichten was een van mijn items op mijn 2017 Bucket List. Ik moet dus plaats maken om spullen van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Een goed moment om ook eens kritisch naar mijn stapel naaitijdschriften en patronen te kijken. Ik heb daarom besloten een Sewing Magazines Giveaway te doen waarin ik deze naaitijdschriften en patronen aanbied.

Stap een van de Sewing Magazines Giveaway

Ik maak nu foto’s van alles wat ik tot nu toe gevonden heb. Sommige van deze tijdschriften en patronen zijn no van mijn moeder geweest. Dit zijn de oudste en gaan terug tot begin jaren 80. Sommige KNIPmode bevatten patronen die geïnspireerd zijn op de Europese koninklijke familieleden. De eerste serie patroonbladen en losse patronen staan nu op mijn blog.

Hoe het werkt

Alle patronen en tijdschriften zijn gratis. Je betaalt slechts een kleine bijdrage voor de verpakking en de verzendkosten. Je mag zoveel kiezen als je wilt. Stuur mij een email of schrijf een commentaar onderaan de Sewing Giveaways. Ik geef je binnen 24h antwoord. Zodra het geld op mijn rekening staat stuur ik het gewenste naar je toe.

Sewing Magazines Giveaway

Je wilt meer weten

Ik heb foto’s genomen van de cover, het overzicht en de technische tekeningen. Je kunt bij de technische tekeningen zien in welke maten het patroon op het radarblad staat. Je ziet een patroon dat je aanstaat maar je wilt informatie over benodigde stof of hoe de patroondelen op de stof liggen? Geen probleem. Stuur mij een email of schrijf een commentaar onderaan de Sewing Giveaways en je ontvangt de gevraagde informatie.

Sewing Magazines Giveaway Updates

Ik heb nu de eerste ronde geplaatst. In de komende weken zal er met enige regelmaat nog meer volgen. Je wilt graag op de hoogte blijven? Dat kan door mij te volgen (WordPress of Bloglovin’) of door je in te schrijven bij ‘Looking for Inspiration’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *